Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Devet sjajnih ideja za ukrašavanje belih prostora

    16.09.2019. / 0 Komentara

    Uključivanje bele boje kao glavni detalj nudi beskrajne mogućnosti. Bez obzira da li ste inspirisani da stvorite nebeski oblak bele boje u glavnoj spavaćoj sobi, urednom belom kupatilu ili minimalistički sjajnoj sobi, svež izgled potpuno belog dekora može se poboljšati upotrebom različitih oblika i tekstura za stvaranje harmonije, kretanje i ravnoteže.

    Pogledajmo jednu od manjih prostorija u kući: Glavno kupatilo. Bez obzira da li imate tradicionalan, moderan ili eklektičan dekor, brz način da dobijete WOW kupatilo je upotreba zidne pločice poput Soul Frost Pulido keramike. Zid kupatila podudara se sa radnom površinom, pult daje kupatilu prirodnu boju, a sjajni beli zidovi i iverice stvaraju eleganciju.

    Roble-Alba-Azul-Cobalto-Brillo-Forest-E690-E590-1

    Ako razmišlajte o nečemu izraženijem, onda 3D zidne pločice poput Mosaico Matt-a su pločice koje želite da iskoristite. Prosto Vas privlače da ih dodirnete. Takođe, imajte na umu da nije nije potrebno popločati ceo zid – Slobodno izaberite mali deo i napravite jedinstveni zid funkcija!

    White-Tile-2

    Ukoliko pogledamo malu sobu ili prostore koji se često zanemaruju, na primer kao privatne kancelarije, špajz… A želeli biste belu da bude glavna boja, onda su Retro Blanco izvanredne pločice te koje želite. One se lako održavaju i dodaju razigran osećaj manjim prostorima.

    White-Tile-3

    Još jedno malo područje za razmatranje mogu biti foajei ili prostori za sedenje. U ovakvim prostorima može da zasija Vaša unutrašnja energija i maštovitost. Essential Net Carrara jednostavno je lepa mozaička pločica. Tkani izgled pločice stvara boju i kretanje unutar pločica i jednostavno je fascinantna. Ovaj jedinstveni dizajn mreže dostupan je i u srebrnoj boji.

    White-TIle-4

    Bele kuhinje i trpezarije

    Potpuno beli dekor ima prednost privlačnih kontrasta boja koji unose toplinu i udobnost u ovaj kuhinjski prostor. Beli prostor je kao platno, pruža beskrajne mogućnosti uređenja. Klasične linije belih kuhinja najbolje se uklapaju sa svim drugim bojama u spektru.

    Ukoliko nam je kuhinja zlatno smeđih boja, idealno bi se ukombinovale Thassos Pulido keramičke pločice.

    White-Tile-5

    Carara Blanco Pulido su još jedne pločice koje su idealne za bele prostore. Iako dizajn ove pločice ima svetle, sive vene širom nje, stapanje u potpuno belu sobu pomaže u stvaranju minimalističkog ambijenta u prostoru. Dodavanje skladnih stolica i upečatljivog visećeg svetla upotpuniće izgled.

    White-TIle-6

    XTONE Kala white polirane pločice su pločice o kojima sanjate. Kala je počast bezvremenskoj lepoti blistavog belog mermera sa bistrim sivim žilama na pozadini. Zaljubićete su ove tanke, porcelanske pločice velikog formata. XLight nude mogućnost i zidnih i podnih pločica koje se mogu ugraditi u pozadinsku ploču, pod ili karakteristične površine kako bi se napravile površine istih dezena. Ove pločice su praktične i savršene za kuhinje i radne površine jer su vodootporne, jednostavne za održavanje, otporne na mrlje, hemikalije, toplotu, opekotine i ogrebotine. Ako volite izgled XTone-a posavetujte se sa svojim arhitektama, dizajnerima enterijera ili našim Porcelanosa arhitektama kako i na koji način sve možete da ukombinujete ove vrhunske pločice.

    White-Tile-7

    Beli dnevni boravci

    Ako mermerne bele pločice nisu Vaš stil, onda pokušajte da koristite bele porcelanske pločice drvenog izgleda poput Smart Tanzania White serije. Zar nisu divne? Ugradnja vertikalne i horizontalne pločice dodaju zabavan karakter dnevnom boravku. Crni dodaci lako se mogu zameniti bilo kojom drugom bojom i u prostor ćete uneti svoj lični pečat, pop stil i drugo.

    White-Tile-8

    Ukoliko želite da ulepšate prostor, onda su Rivoli pravi izbor. Ova raskošna podna pločica ima elegantne vene sive boje koji prolaze kroz nju, dostupna je u četiri različite veličine i može se koristiti na podovima, zidovima, pa čak i za prostore oko tuša.

    White-Tile-9

    Ukoliko se odlučite da dekorišete kuću belom bojom, razmislite i o umetničkim delima, antikvitetima, omiljenim komadima nameštaja, ili možda nekim zapanjujućim kaminom o kojem toliko dugo sanjate. Sve oči biće uprete baš u Vaš jedinstveni dizajn.

    Ukoliko Vam nedostaje ideja, uvek možete da se konsultujete i sa našim arhitektama.

    Podeli

    Ostavi komentar