Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Kako dekorisati kupatilo: 6 prepoznatljivih komada za kupatila sa ličnim pečatom

    21.02.2019. / 0 Komentara

    Pratiti najnovije trendove uobičajeno je kod opremanja kupatila, međutim, svako kupatilo trebalo bi da ostane prepoznatljivo i da dekoracija u kupatilu govori jezikom osobenosti. Pa tako, postoje kupatila koja nam, samo gledajući ih, pričaju priču o svom nastanku, ali i svom dizajnu. Ta jedinstvenost čini kupatila zadvljujućim. Oni su sposobni da korisnike odvedu u svet senzacija. U svet koji je drugačiji od onog u kojem živimo.

    Jedinstven dizajn ključ je za ekskluzivnost kupatila, ali ne treba se odreći funkcionalnosti komada, ili nekih estetskih kriterijuma, koji daju veći značaj kvalitetu i udobnosti za korisnika na dnevnoj bazi.

    U Porcelanosa Grupaciji kreiraju se komadi u kojima se brine o najsitnijim detaljima, kako od materijala, sirovina i proizvodnog procesa, do samom kvaliteta izdrade, estetskog uživanja, praktične primene… Sve navedeno, prepoznali smo u nekoliko karakterističnih delova za kupatilo. Šest njih izdvojeno je.

    Azul Noche Lounge nameštaj: Trend “Zalaska sunca”

    Prema vodećem portalu prognoziranja trendova WGSN boja je jedan od aktuelnih trendova. Ona remeti tradicionalno bele zidove kako bi probudila čula, poboljšala opuštanje i promovisala uživanje, navodi se u jednom od WGSN izveštaja.

    Plavkasti tonovi takođe su obavezni, posebno oni koji ponovo pronalaze tradicionalnu mornarnaričku plavu boju. Porcelanosa koristi suptilnu indigo plavu boju prepoznatu u zalascima sunca i implementira je u Azul Noche nameštaj, kako bi ga pretvorila u izdašan kupatilski komad zbog svog hromatskog inteziteta. Azul Noche nameštaj nabavlja se slavimana i ručicama od fioke čiji su završni slojevi od bakra i titana. Nameštaj, koji je okovan zidom i širok 120cm, vrlo je praktičan i dolazi sa velikom ladicom za skladištenje i velikim prostorom za radni sto u takozvanom anti-scratch materijalu.

    01-azul-noche

    Lignage od Ramona Estiva: Klasični delikates sa pogledom prema budućnosti

    Dizajniran isključivo za Porcelanosa Grupaciju, Lignage najnoviji je dragulj koji je dizajnirao Ramon Estiv. Slavine koje slobodno mogu da se definišu kao nostalgija za prošla vremena, donose tradicionalna vremena, pružaju lepotu kupatilu i prenose taj osećaj korisniku. Lignage dizajnerske slavine pogodne su za kreiranje prepoznatljivih kupatila koja teže klasičnoj jedinstvenosti sa specifičnim pogledom na budućnost. Kolekcija se sastoji od trodelne baterije i ugrađene baterije od tri dela, a dostupne su u tri završne obrade: hrom, zlatni sjaj i brušeni titan. Ova serija je osvojila i nagradu za najbolji dizajn na IF Design Awards-u 2019. godine.

    02-lignage-ramon-esteve

    Arquitect basins: skulpturalna funkcionalnost

    Savršenost Arquitect serije čini njena raznovrsna kolekcija koja zadovoljava potrebe svih vrsta kupatila. U svom dizajnerskom katalogu, Arquitect nudi keramičke podne lavaboe koji deluju kao skulpture kako bi se zadovoljila estetska potreba i udobnost u kupatilu. Savršeni su za ugradnju sa slavinama na podu, ovi lavaboi nude tri opcije završetaka: beli sjaj, beli mat i pesak. Ova najnovija verzija idealna je za rustična kupatila ili za one koji se oslanjaju na prirodnije tonove, poput zemlje.

    03-arquitect

    Vitae kupatila: Tečna arhitektura – Zaostavština Zahe Hadid

    Arhitekta Zaha Hadid, bila je prva žena koja je osvojila Pritzkerovu nagradu, svoj poslednji dizajn posvetila je Porcelanosa kupatilima. Karakteristična kolekcija za svako premium kupatilo u svim njegovim delovima, inspirisano je vodom i njegovim kretanjem. Zidni lavaboi i šolje pravo su umetničko delo zbog svojih krivudavih oblika koji predstavljaju oblik kapljice vode i uklopiće se u sve futurističke . U realizaciji Porcelanosa Grupacije Vitae kupatilo osvojilo je prestižne nagrade od čega su najpoznatije Architizer A+ i nagrada Archiexpo i-Novo.

    04-vitae-zaha-hadid

    Antik kade: Elizabetanski stil 21. veka

    Klasična Antik kolekcija Porcelanosa kupatila podseća na ekskluzivnost prošlih vremena. Antik Duo kada izrađena je od livenog gvožđa sa različitim mogućnostima boja za kadu, zajedno sa nogama u obliku lavice. Ova kada donosi elizabetanski stil iz engleskih palata 19. veka u moderna kupatila 21. veka. Jednom rečju, postići ćete vremensko putovanje, ali i plemenitost jedinstvenog kupatila.

    05-antic-kada

    Lounge tuš: Šareno Wellness iskustvo

    Wellness prostor u kupatilu može biti nešto najupečatljivije. Zamislite da imate privatni spa centar sa tušem ili kadom, kombinujući hidromasažnu kadu i hromoterapeutski tuš. Kolekcija Lounge, koju je za Porcelanosa Grupaciju specijalno napravila kompanija Simona Mišelija, uključuje različite vrste tuševa dizajniranih za stvaranje posebnog wellness iskustva, kroz različite funkcije tuša sa dodatkom hromoterapije. Dostupne su u verzijama: 40 cm, 60 cm i 40 x 60 cm. Pored toga, dolaze sa karakteristikama kao što su kiša, kaskada i isparivač; u nekim modelima dostupan je i centralni mlaz.

    06-lounge

    Sve prethodno navedene kolekcije savršene su za stvaranje jedinstvenih, osobenih kupatila koje će domaćinstvu doneti jednu novu dozu. Doneće dozu neophodnog estetskog uživanja. Doneće dozu umetnosti.

    Podeli

    Ostavi komentar