Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Nova Lignage kolekcija: Putovanje kroz vreme, zaostavština budućim generacijama

    13.11.2018. / 2 komentara

    Kreiran je novi koncept kupatila od strane Ramona Estiva.

    Kolekcija LIGNAGE je putovanje kroz vreme, ali i odlična zaostavština Porcelanosa kupatila koje je izazvalo revoluciju u dizajnu i zvanično prezentovano u okviru Sajma Cersaie u Bolonji, najvažnijeg Sajma keramike i kupatila u Evropi.

    Kako to inače biva, mediji su imali zadovoljstvo da prisustvuju Premium štandu kompanije PORCELANOSA Grupo. Ovaj prostor, takođe, dizajnirao je arhitekta Ramon Estiv koji je svojim nesvakidašnjim stilom uspeo da ostvari komunikaciju između dizajnerskih komada i posetilaca i time uspeo da izazove pozitivne reakcije.

    Kako bi se opravdao zaštitni znak kupatila, u prostor je ugrađen neverovatan bazen koji pune dizajnerske slavine iz kolekcija kao što su VITAE Zahe Hadid, kolekcije TONO Fostera i partnera, LOUNGE Simona Mišelija i drugih istaknutih PORCELANOSA dizajnera i arhitekata.

    The Lignage concept: discover the design of the ‘upcoming tradition’

    Koncept LIGNAGE kolekcije: Zbog čega je zovu “Tradicija budućnosti”?

    Pod sloganom Tradicija budućnosti (Upcoming tradition), LIGNAGE nudi opremu za kupatila koja obnavljaju svoju klasičnu suštinu. Ovaj koncept nas vraća na one klasične slavine, usvajajući vrhunsku modernu estetiku koja je karakteristična modernom dizajnu. Različiti formati slavina, bilo da su sa jednom, dve ili pak tri ručke, čine ceo set prilagodivim različitim vrstama kupatila. Jedinstvenost, izuzetnost i vrhunski karakter leži u njihovoj završnoj obradi – Hrom, zlatni sjaj, brušeno zlato, brušeni titan i brušeni bakar. Takođe i  sama drška slavine sa svim svojim funkcionalnostima i suptilnim dizajnom, doteranim do savršenstva kako bi se osetila glatkoća svake različite teksture, prenose retro verziju u moderan svet i time opravdava slogan.

    Svi elementi LIGNAGE-a: Sveobuhvatno kupatilo

    Kako bi pružila kompletno rešenje, kompanija PORCELANOSA Grupo kupcima nudi kompletan kupatilski nameštaj Ramon Estiv dizajna iz fabrike Noken Vintidž stil reinventiran je novim nameštajem. Komadi su širine 120cm i dostupni su u dve verzije: kao konzolne komode i kao komode sa nožicama.

    Konzolne komode iz serije LIGNAGE urađene su sivim matom i nastale su oblikovanjem prirodnog američkog orahovog drveta. Druga verzija, komode sa nožicama, rađena je u potpuno beloj boji i lakirana. U oba slučaja, korištena je ultra tanka, ali izdrživa, XLight Liem Grey keramika fabrike Urbatek iz PORCELANOSA Grupacije sa svilenom obradom.

    Svaka komoda u LIGNAGE kolekciji obogaćena je tankim lavaboima debljine 5mm, koje karakterišu zaobljene ivice, izrađene od visokokvalitetne Noken keramike. Kolekcija prikazana na fotografijama je dimenzija 39cm visine i 56cm dužine, što ih čini idealnim za kombinovanje i sklapanje, kako malih, tako i velikih lavaboa. One u kolekciji LIGNAGE dolaze u tri završne obrade: beli sjaj, beli mat i crni mat – Što čini savršen elegantni dodir kupatila.

    Podeli