Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Tehnologija efikasnog čišćenja

    05.07.2019. / 2 komentara

    Porcelanosa grupacija predstavila je efikasan sistem samočišćenja bez obruča u kompaktnim kolekcijama Forma, Essence-C, Compact i Acro Compact. Ova tehnologija omogućava da voda brzo teče unutar wc šolja, samim tim prolazi kroz svaki deo i obezbeđuje veću higijenu.

    Smart toaleti budućnost su u kojoj se fokusira na primenu tehnologije koja povećava udobnost, samim tim olakšava održavanje higijene i čistoće u kupatilu.

    Šta su zapravo toaleti bez obruča?

    Za razliku od tradicionalne tehnologije u toaletima, modeli wc šolja bez obruča nemaju prirubnicu koja otežava cirkulaciju vode, što uzrokuje nakupljanje prljavštine. Unutrašnji zid posude potpuno je uniforman, što sprečava stvaranje uglova i skrivenih mesta. Druga karakteristika Rimless Nk-Clean tehnologije je da voda ulazi brzo i simetrično na obe strane, što kreira kompletan kurs od 360°, što rezultira većom dostupnom površinom za čišćenje. Problemi, kao što je prskanje vode izvan wc šolje, rešeni su jedinstvenim funkcionalnim, ekološkim i elegantnim dizajnom.

    Siestema-Sanitario-Essence-C-Compact-Noken-Porcelanosa

    Budući modeli za čišćenje kuće

    Porcelanosa Grupacija proširila je katalog modela koji imaju ugrađenu Rimless Forma tehnologiju za kolekciju kompaktnih kupatila Essence-C Compact i Acro Compact.

    Essence-C Compact održava originalni dizajn kolekcije sa nižom projekcijom: 51cm. Dostupan je u verzijama sa zidnim i podnim stalcima. Novi Acro Copact još je manja verzija i duboka je samo 49cm.

    Obe kolekcije pripadaju proizvodnoj ideologiji WaterForest zasnovanoj na liniji održivosti. Njihov EKO dvostruki sistem za ispiranje (4.5 – 3 litre) omogućava uštedu vode do 56% i prilagođavaju se svačijoj potrebi.

    Sanitario-Essence-C-Compact-suelo-Noken-Porcelanosa-2

    Još jedna prednost tehnologije bez obruča je njihovo meko zatvaranje. Zahvaljujući ovoj tehnologiji koja se nanosi na šarku, kretanje je glatko i tiho, što sprečava bilo kakvo nagnuće, ali istovremeno poboljšava održavanje.

    Svi elementi su napravljeni od strane Noken CeramicTM. Sanitarna keramika visokog kvaliteta, beline i otpornosti napravljena je od sirovina koje moraju da prođu strogu internu kontrolu. Hipoalergeni materijal ostaje nepromenjen neporoznom vitrifikacijom koja se postiže tokom tretmana.

    Pišite nam ili posetite neki od naših salona za dodatne informacije.

    Podeli